Diensten

Wij maken een website op maat

Internet is overal. Maar liefst 87% van alle klanten (bedrijven, consumenten en overheden) zoekt op internet als ze een product of een dienst willen aanschaffen. Heb je nog geen website, dan hink je serieus achterop. Tijd om een inhaalbeweging te maken!

Wij maken samen met jou een website die op alle platformen (computer, tablet, smartphone...) optimaal wordt weergegeven. Tegenwoordig wordt er meer mobiel gesurft dan thuis op de computer/laptop. Een responsieve website is dus zeker een must!

Wij luisteren naar wat je nodig hebt. Wil je zelf aanpassingen kunnen doorvoeren? Wil je een meertalige site? Een webshop? Wij zorgen ervoor!

Tijdens de ontwikkeling van jouw site, volgen wij een stappenplan. We voorzien verschillende evaluatiemomenten, zodat je tijdig kan bijsturen waar nodig. Tot we samen jouw perfecte website hebben ontwikkeld.

Ook voor de ontwikkeling van een nieuw logo of een volledig nieuwe huisstijl kun je bij ons terecht.

Wij zorgen voor meer potentiële klanen

Zoekmachine optimalisatie

Een website alleen hebben is uiteraard niet genoeg. Als er niemand naar jouw site komt, dan haal je er ook niets uit. Wij zorgen door zoekmachine optimalisatie dat jouw site gevonden wordt. Enerzijds door het toepassen van de officiële richtlijnen van Google, anderzijds door ook andere SEO-technieken toe te passen die tot een hogere positie in Google leiden.

Conversieverhoging

Aangezien je met veel bezoekers nog geen extra klanten hebt, gaan wij nog een stapje verder. Via oa A/B-testen zorgen we dat we er het maximale uithalen.

Adverteer slim

Als gecertificeerd AdWords-professional zijn wij de ideale partner om slim om te gaan met jouw advertentiebudget. Afhankelijk van jouw doel (meer betalende klanten, meer naambekendheid...) stellen wij een advertentieplan op. Naast adverteren op Google kunnen we ook voor jou adverteren op Facebook.

Zet in op sociale media

Het is belangrijk dat je aanwezig bent waar jouw potentiële klanten zitten: op sociale media (Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat...). Wij zoeken samen met jou naar hoe je de sociale media kan inzetten om nieuwe klanten te veroveren én om de band met je huidige klanten te versterken. Niet enkel door betalende advertenties, maar ook door creatief te werk te gaan en te profiteren van gratis likes.

Daarnaast zijn wij ook experts in het maken van chatbots.